Despre noi

Misiune

Noi măsurăm succesul în gradul de satisfacție al clienților noștri, de aceea depunem orice efort și împingem orice limită pentru a le îndeplini așteptările.

Viziune

Ne străduim mereu să avem abordări eficiente și soluții inovative, astfel ridicând permanent standardele profesionale în managementul proiectelor de construcții.

Cu ce ne ocupam?

Infra Consulting Hub este o companie de consultanță multi-disciplinară, care reunește experți cu o înaltă pregătire si calificare in Managementul Contractelor, Managementul Proiectelor, Managementul Revendicărilor, Analiza Întârzierilor, Calculul Daunelor și Asistență Tehnică în Soluționarea Disputelor aferente proiectelor din domeniul construcțiilor.

Infra Consulting Hub oferă servicii profesionale specializate antreprenorilor, subantreprenorilor, investitorilor, beneficiarilor, dezvoltatorilor, firmelor specializate in proiectarea si supervizarea lucrărilor de construcție, agențiilor guvernamentale, instituțiilor financiare, companiilor de asigurări și caselor de avocatură.

Implicarea noastră în implementarea proiectelor la momentul potrivit va crește șansele evitării disputelor și va permite clienților să-și concentreze atenția pe atingerea obiectivelor critice ale contractelor.

Experiență

Prețuim confidențialitatea mai mult decât orice. La cerere, cu mare plăcere putem prezenta experiența noastră în industria construcțiilor – drumuri, autostrăzi, aeroporturi, căi ferate și linii de metrou, platforme industrial, rezidențiale și proiecte de mediu, dar fără a dezvălui identitatea clienților noștri sau detalii specifice despre proiectele și colaborările anterioare fără a avea acordul prealabil al celor care ne-au fost sau ne sunt în prezent clienți.

Echipă

Suntem o companie tânără care nu va face excepție de la adăugarea anilor pe măsură ce ei trec, cu toate acestea acum și oricând în viitor vom fi doar atât de buni cât cumulul sinergetic al oamenilor care formează echipa Infra Consulting Hub.

Fiecare membru al echipei noastre are cunoștințe și experiență profesională remarcabile, formându-și cariera profesională în mulți ani petrecuți in execuție, administrare, proiectare și supervizare, fiind implicați în proiecte de construcție majore la nivel internațional, în diferite roluri – Beneficiari, Proiectanți, Ingineri Consultanți și nu în ultimul rând Constructori.

Bazându-ne pe o combinație unică de experiențe diferite, dar complementare, beneficiem de o înțelegere completă nu numai a necesităților proiectelor, dar și a așteptărilor clienților noștri și putem să personalizăm fiecare serviciu pentru fiecare proiect și fiecare client pentru a atinge cele mai bune rezultate, in cel mai eficient și economic mod.